Happy new year.

Ja, idag är det ju nyårsafton och det är jag som ska laga maten här hemma. Så jag ska bara skriva ett litet inlägg och sen så ska jag börja.
Igår så var jag bara hemma och gjorde ingeting. Det va riktigt skönt faktiskt.
Ikvällk så blir ut någon stans eller hem till någon. Jag vet inte riktigt än. Vi får se. Efter de så blir det att sova hos Jenny i alla fall. Men nu måste jag börja med maten om jag ska hinna.

Gott nytt år alla!



Kärlek,



Town.

I morse vaknade jag av att jag själv höll på att bryta nacken av mig. Jag sträckte på min så jag fick nackspärr. Bra! Så jag börja nästan gråta när jag inte trodde att jag skulle kunna åka till stan med Frida och Jenny. Men med värmekudde och hela paketet så vart de mycket bättre. Klockan 13.20 så hoppade jag och Frida på bussen efter mycket om och men, cyklar som har krånglat och mycket stressande. Men vi hann i alla fall. Nere i Ljungsbro så hoppade Jenny på, för hon hade varit och klippt sig. Finfint! Vi gick på stan i ungefär 1 timme, sen blev alla trötta och hungriga så de sista timmarna gick vi som sengångare genom alla affärer. När vi va klara så gick vi upp till Cafe M för att äta. Det var värt varenda öre. Nästan. När vi hade ätit klart så kom Jennys mamma för att hämta hos. Eller hon slutade då, så vi åkte med henne hem. När jag kom hem så gjorde jag mig en kopp te och hamnade till slut här. Nu ska jag kolla på film, har inget annat för mig.



Kärlek,


Söndag.

Idag så skulle jag egentligen åkt till farmor med pappa. Men pappa är fortfarande sjuk och farmor vill inte bli sjuk, så vi ska inte åka dit. Istället så ska jag sitta hemma med en stor kopp te och chips och kolla på greys anatomy och that 70s show.


Kärlek,

.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=865792

Jag har nog aldrig, inte på länge i alla fall, läst något så hemskt.
Om ni har tid och ork tycker jag ni ska läsa.
När man läser så tänker man: men det här kan ju inte hända, så hemska saker kan ingen någonsin bli utsatt för.
Hemskt! 

Lördag.

Idag så har jag varit hos Lasse och Eva med familjen. Lasse är Anders morbror. Vi åt och firade Ida och Oscar med tårta.
Igår så firde jag julafton nr 3 hos far min med syster. Vi fikade och snackade lite. När vi hade varit hos pappa i några timmar så åkte vi in till ikano för att äta. Det blev taco tallrik. När vi hade ätit klart så åkte vi till farmor en sväng. Vi kom oinbjudna så hon skulle precis äta när vi kom. Vi fikade och pratade en hel del. 

Imorgon så ska jag åka till farmor igen, med pappa. Om han är frisk förstås. 



kärlek,  


Torsdag.

Julafton nr 2.
Idag så har vi varit och firat jul hos mormor. Mycket tevligt. Vi år, fikade och öppnade julklappar.

Imorgon så skulle jag egentligen åkt till farmor för att fira jul med far och syster,
men pappa är genom förkyld, så det blir på söndag istället,
och på lördag ska vi till Eva och Lasse, för att fira jul med dom. Mycket firande må jag säga.



Kärlek,



Äntligen klar! Min julklapp till mormor och morfar,

Onsdag.

Julafton!
Självaste julafton spenderades hemma med morfar, moster och familj och mormor och morfar.
Först (som vi alltif gör) åt vu julbord. När klockan slog tre så trängde alla ihop sig i soffan för att se på kalle anka. När de var slut så blev det julklapps öppning. Jag fick lite små saker. Tack!
Nu så har mormor och morfar åkt hem, och så har morfar med. Så nu så ska jag ner och fika med de andra.
Ha den bästa julen! Av de som är kvar...



Kärlek,



Julklappar.



Maya, Jag coh Charlie. Jag ser helt förvriden ut.

Tisdag.

Dan före doppare dan.
Sitter och kollar på "uppesittarkväll" med mamma och Nea. Anders ligger där uppe och är lite halvsjuk, så jag vet inte säkert om släkten kommer i morgon men vi får väl hoppas.

Idag så har jag först varit i stan med mamma och Nea. Jag köpte julklapp till Sara och Nea.
När vi kom hem så var det bara att börja städa. Fast vi behövde inte städa så mycket, för jag städa ju i fredags och lördags. När vi hade städat klart så börja vi klä granen och baka. Så till slut så hamnade vi framför tv, helt utmattade.

Igår så var jag i stan med pappa och Sara. Vi julhandla lite. Jag köpte julklapp till mormor och min kusin då.
Vi fikade och hade det allmänt jul mysigt.

Imorgon är det julafton då! Det va tänkt så att släkten skulle komma men jag vet inte. Vi får se.
God jul allesammans!



Kärlek,

Söndag.

idag så har jag varit i stan med Jenny. Frida va och träna så hon kunde inte följa med. Jag köpte tre par trosor, skor och julklapp till min lilla kusin. Vi åt och hade de riktigt mysigt i all julpyntning.

Igåt så kom tjejrna hem till mig då. Vi hade super mysigt med hemmagjord pizza, chip och dipp och "med andra ord". Amanda åkte hem först vid typ halv elva. Vid halv tolv, tolv så åkte Frida hem, och resten, Emma, Anna, Jenny och Sanja åkte hem vid två. När Frida och Amanda hade åkt hem så lekte vi lappleken och snacka i typ 2 timmar.
Det va riktigt mysigt och vi måste definitivt gör om det!

Imorgon så blir det julhandling med far och syster. Liter senare så ska vi åka och hälsa på farmor tror jag. De är efterlängtade.



Kärlek,

Lördag.

sitter här hemma själv och planerar min dag lite.
Igår så sluta jag skolan då. Först gick vi till mentorsalen, för att sedan gå upp till folkets park. Där kollade vi på julspelet. Alla var jätte duktiga, speciellt paulina och pernilla, som sjöng solo. Efter de var klart så gick vi tillbaka till mentorsalen och åt tårta för Mats fyllde 50, grattis. Vi fick våra betyg med. Så.... Rhodos here i come. När vi fått betygen och så, så fick vi gå. Då gick jag och Jenny hem till mormor och morfar och fika med mamma och Nea. När jag kom hem så städade jag, för tjejerna kommer i kväll, och käkar pizza och så. Så idag så har jag städat lite mer, och ska städa mer. Min mamma har sagt att man inte kan ta hem folk till ett skitigt hus så jag måste städa i stort sett hela huset själv. Kul.



kärlek,

Torsdag.

Just nu så sitter jag i data salen med Jenny. Det är innebandy i skolan och vi orkar inte kolla på de i hundra svåra år. Så vi gick hit i stället. Nu ska vi spela bubble struggle 2 rebubble. pussssssss

.



Maybe you can fix me?

Onsdag.

Sista riktiga skoldagen kan man väl säga. Den enda riktiga lektionen idag va väl idrotten men den va jag inte änns med på. Jag skolka från musiken också så jag kom hem vid tre. När jag hade vart hemma ett tag, så skulle vi i familjen åka och stor handla. Jag handlade lite till på lördag. Vi va och handla i 2 TIMMAR! När vi kom ut och satte oss i bilden, ba oj va är klockan. shit vi har visst handlat i 2 timmar. Sen åkte vi hem och åt och lite så.

Imorgon så blir de innebandy då, hela dagen. Fast jag ska inte spela. Och på fredag så slutar vi. Så skönt det ska bli med lov. Jag behöver verkligen de.
Men nu ska jag hitta på nått kul (om det går)



Kärlek,

Tisdag.

Kom hem för ett litet tag sen från skolan. Fick sluta tidigt, gud va skönt. Ja, idag så har jag bara haft en lektion kan man säga. Först så hade jag egentligen sovmorgon till 11.05. Men jag hade ingen lust att gå ner till skolan så jag åkte med mamma vid 9. Så istället så va jag med på de andras slöjd. Mycket trevligt. Jenny och Amanda hade sytt jätte fina klänningar och Frida syr en söt liten julstrumpa. Efter de så hade vi no, med äkel samir. Han börja snacka om en massa skit, bara en massa onödiga saker, som att japanerna är smartast i världen och massa skit. Helt onödig lektion, Efter de så hade vi lunch, och sen så skulle vi ha haft svenska men Mats skulle på möte så vi slapp den, och så slapp vi läsningen/elevens val. Mycket intressant, jag vet.

Idag så åker/åkte min snuffe till Thailand. Ha det bäst nu, och god jul och gott nytt år!




Kärlek,

Måndag.

Upp på morgonen och till skolan idag då. Fy usch och blä säger jag bara. Det va riktigt segt att gå upp i morse, har typ inte sovit något i natt. Iaf, så bar det av till skolan. I skolan så hade vi inga riktiga lektioner. Bara va där liksom. När klockan slog 11.30 åkte bussarna från ljungsbro skolan, in mot staden. När vi kom till bowlingen så fick vi börja köra. Egentligen så gick det skit för mig, men jag vann endå. Även om jag inte satte en enda strike och Jenny satte tre. När vi va klara va alla jätte trötta, men vi gick på stan endå. Jag köpte lite julklappar. Till mamma och Anders, Frida, Frida, Jenny, Nea och Sanja. Och jag har faktiskt pengar kvar! Nu väl hemma så sitter jag vid datorn och halv sover. Ska nog gå och lägga mig tidigt idag. I morgon blir det en vanlig dag med vanliga lektioner.

Torsdag: slapp dag, bara kolla på innebandy hela dagen.
Fredag: avslutning med julspel och sånt. Mycket söta tjejert är med i änglakören :)
Lördag: tjej "fest" hemma hos mig (längtar lite) :)
Söndag: Ikano med Jenny, kanske Frida med?

ONSDAG: JULAFTON!

Ha det bäst flodhäst!




Kärlek,

Söndag.

Skriver ett snabbt litet inlägg nu i reklamen på one tree hill.
Idag så har jag vart i stan med mamma och Nea. Jag skulle köpa julklapp till Frida, men så klart så fanns inte den på ikano. Och skorna jag ville ha fanns ju så klart inte heller där. Men det blev i alla fall mcd. På vägen hem så hyrde vi film. Det va någon komedi, den va ganska bra.
Imorgon blir de in till stan med skolan för en typ friluftsdag, eller nått. Bowling blir det.
Men nu så börjar det igen.


Kärlek,

.

I fredags va det lucia i skolan med. Med en massa söta tärnor och lucia. Ni var alla jätte bra, och det vet ni.

Lördag.

Just nu sitter jag i min säng med Ida och kollar på massa vinterbilder. Idag så vart jag ute i det härliga vädret och tog kort. Resultatet finns på strawberrymark@bdb. Annars idag så har jag kollat på sunes jul och hållt koll på när raport gick på tv. Svt var ju på vaåran basen lektion igår, och intervjuade några. Men inte mig! Jag hade liksom inget smink, men de frågade iaf.
Igår kväll så vart det lucia innebandyn med massor trevligt folk. Jag tog inga bilder, men det gjorde några andra. Tex Frida, eyes@bdb. Alla va jätte fint utklädda också.

Ett stort tack till alla söta, som jag vet finns för mig om jag behöver prata. Jag vill egentligen inte peka ut några speciella, för ni alla är lika söta och goa, men ett stort tack till Sanja, Julia, Jenny och Hampus.

I morgon blir det nog ikano med mamma eller Ida, för att shoppa julklappar.



Kärlek,

Torsdag.

Idag har det varit en härlig dag. Snö + i stort sett inga lektioner + slappis kläder.
Först så hade vi ingen vanlig idrott, för de som övade inför lucian skulle va i hallen. Så istället gjorde vi massage. Efter de så skulle vi ha haft so, men Lars skulle hjälpa killarna så vi hade ingen so. Så då hade vi världens håltimme, så vi letade upp Mats för att fråga om vi fick flytta vår engelska, men tror du de eller. Nej för han måste ju ha hans jävla fika. Så vi hade håltimme och sen så vi hade en halvtimmes engelska, där vi kollade på film och fick reda på våra betyg. Iaf, efter de så hade vi lunch och en till håltimme på ca 2 timmar. Så då gick jag och Frida till först apoteket för att köpa tuggummi och sen till bankomaten för att ta ut pengar, för Curre skulle låna de. Sen så rullade dagen på med mentortid, där vi inte heller gjorde något förutom att få reda på va vi fick på provet, och fysik där vi bara skulle skriva en typ reflektion av de vi hade gjort. Bara för att vi va tvungna att skriva den så missa vi bussen och fick vänta i 50 minuter för att nästa skulle komma. Så då satt jag, Jenny, Johanna och Frida och snacka.

Imorgon är det lucia, med Linn som lucia och en massa andra söta tärnor. Lycka till säger jag bara, och jag vet att ni kommer göra jätte bra ifrån er (ta åt dig nu Jenny).


Kärlek,

Onsdag.

Skolan först.
Sen skjuts hem av underbaraste Julia <3
Sen en annan sak.......


.

Är det fel, om jag inte gråter hela tiden?
Är det fel, om jag går till skolan i morgon?
Gör jag fel? Är jag fel?

Tisdag.

Idag har det väl inte hänt så mycket mer än vanligt. Förutom fysikprovet. g-delen var lätt, men vg/mvg delen va ganska svår, men Samir gick runt och hjälpte alla så jag fick iaf vg på provet. Nu måste jag bara skriva en vg raport. Men det är skönt att ha det avklarat, nu har jag bara ett matte prov kvar.
Efter skolan vart det hem och duscha, sen va barnvakt åt Nea. Mamma och Anders är på ikea och beställer kök. Det är typ hela familjens julklapp. Men det blir nog bra.
Fick kompisbilderna idag med, som vi tog i skolan. Jag tog en bild med min cam på datorn, och bilden blev jätte dålig, men man ser ju iaf lite.

.
Jag, Jenny, Sanja och Frida.



Kärlek,


Måndag.

Det får bli ett litet snabbt avbrott mitt i pluggandet. Enda sen jag kom hem så har jag pluggat. I skolan va det väl som vanligt, förutom att vi fick reda på so provet. Jag fick 46,5 och mvg var 49. Jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig på provet, jag skrev liksom på allt och så. Fast en liten kul och konstig sak som hände efteråt va när jag, Frida och Tim stod utanför lärarrummet så kommer Daniel Thor ut och säger att dom som sitter inne i lärar rummet sitter och snackar om mig, om att jag är duktig i skolan och massor. What?! liksom varför snacka dom om mig?
Aja, efter skolan vart det hem och plugga på dirr. Måste säga att det inte går så bra. Det är as svårt och vi har provet i morgon + att om man inte har alla rätt på g delen så blir man inte godkänd. Spelar ingen roll om vad man får på vg delen. Så det är bäst att återgå till pluggandet...
Just det fick reda på vem som blev lucia med idag. Det vart Linn. Grattis!

Kärlek,

Söndag.

Mitt i mörkret den andra advent så sitter jag och skriver en liten trudillutt. Kom precis hem från Missmyra, eller som Nea kalla det, Pissmyra. Det är typ nått vandrahem eller nått. Där va vi iaf och käka julbord med släkten. Helt ärligt så va det skit. Maten va äklig och endel saker va inte klara, och så. Min dag typ...

Igår så satt jag och Anders och kolla på Britney Spears (stavning?) dokumentär. Måste säga de att innan va jag inte något direkt fan av henne, och tyckte bara att hon var en publicitet-hora. Men i dokumentären så berätta hon om hur hennes liv har varit och massor. Måste säga att den dokumentären förendrade min syn på henne, och många andras med, tror jag.



Jag idag då. Tyvärr syns inte min klänning så mkt...



Viggo vs Hitler x2 

Mer bilder kommer nog upp snart på http://strawberrymark.bilddagboken.se

Lördag.

Just nu sitter jag och lyssnar på juradio och lägger in lite musik på mobilen.
Idag har jag vart på stan med Anna. Mycket lyckad dag. Det måste vi göra om många fler gånger (:
Ikväll så kommer det inte hända ett skit. Sitta hemma och käka chips och dipp, sy min korsstyngs bonad och kolla på (jävla) stjärnor på is med la familia. Om någon ska hitta på nått kul och gärna vill ha med mig, ring!
Söta Anna köpte en jätte fin jeans klänning från monki. Som hon INTE ska lämna tillbaks, och hör sen Anna :P (bilden)
Jag hitta en jätte fin kjol, fast den va lite dyr, kanske ska önska mig den i julklapp (bilden).
På tal om julklappar har jag ingen aning om vad jag önskar mig + att jag måste köpa till alla andra. Det är de som är det roliga och svåra. Man vill ju köpa nått som de vill ha, och kommer att använda. Den som vill "byta julklappar" med mig får gärna höra av sig :D
Nu ska jag ner och käka chips och dipp. Imorgon blire julbord med släkten, så jag vet inte men jag kanske skriver en trudilutt i morgon om jag orkar och hinner.

Trevlig helg folket!



Söta Anna <3


Kärlek,


Torsdag.

Jag kom hem för ett tag sen, från öppet hus på john bauer. Jag tycket det verkade bra och det gjorde nog också Frida, som åkte med mig och mamma. Hah, vi fick hjälp av någon gubbe som babbla på i typ en timme, så sammanlagt va vi där i två timmar. När vi stod där och han bara babbla och babbla så kände jag stressen, jag skulle hem och äta, duscha och plugga på det där jävla ekonomi provet. Iaf så kom vi hem efter ett tag och så vart det in i duschen och sen plugga järnet. Gick inte så bra som jag hoppats för jag har fortfarande inte kommit någon vart.
I morse när jag klev ut ur huset, påväg mot bussen, så snöade det + att det låg massor snö på marken. That real made my day. Så just nu sitter jag och lyssnar julradio, som jag hittade tack vare Amanda, har lite julstämning.
Men nu borde jag ta mig samman och plugga..........

Kärlek,



Onsdag.

Jag kom precis hem från skolan. Så egenkligen så ska jag börja plugga direkt, men det kan vänta ett tag.
Igår va det en fullbokad dag. Först va jag i skolan, efter skolan vart det avslutning på 3-års gympan. Det va ganska pinsamt, alla barn va där förutom ett, och alla hade med sig sina syskon, föräldrar och endel mor och far föräldrar. Men det gick hyfsat bra, förutom att ingen lyssna. Efter de vart det snabbt hem, och sen direkt iväg till utvecklingssamtal. Det gick väl bra. Lite besviken kanske,men endel va riktigt bra. Men omdömena skrevs ju för ett tag sen. Sen hem och duscha och plugga på musikprovet som jag hade idag. Det gick jättebra, och hon (Cathtrin, stavning?) sa att jag (och sanja) fick MVG i musik. Yeeii. That made my day.

21 dagar kvar.

Kärlek,

RSS 2.0