Fredag.

SNÖ! Äntligen har vår snö kommit! I går eftermniddag så började det snöa. Massor! Så nu ligger det 1 dm snö på backen. Lilla syster va ute förut och gjorde snögubbar. Och jag får sitta inne och plugga. Jag har biologiprov på tisdag. fy fan för att sitta och plugga på lovet säger jag. Men tack vare snön så blir man på lite bättre humör. Och i kväll så blire filmkväll hos mig då. Det blir tjejerna och några fler tror jag. Men innan blir det att laga käk med tjejorna. det blir nog bra ska vi se.

Torsdag.

Jao, kom nyss hem från mormor och morfar. Det vart riktigt mysigt med alla gubbar och tanter, kakor och bullar, regn och blötsnö. Så nu så har vi tänt brasan för att det ska bli ännu mysigare. Snackar med Jenny nu och ska fixa mig.

God natt världen.  

Torsdag.

Ja, i går vart det ju bio med syrran. Men istället för patrik 1,5 så vart det vicky cristina barcelona. Den va ganska bra. Efter bion så gick vi och fika. Åkte hem med 9 bussen.
Idag så händer det inte så mycket. Jag ska åka ner i eftermiddag till mormor och morfar och diska. För morfar fyller idag och alla deras vänner och släkt är det. Eller deras "äldre" släkt.

Onsdag.

Ja, idag händer det inte så jätte mycket. I kväll så ska jag på bio med min syrra. Jag tror det blir patrik 1,5.
Jag ska kolla på sf.se nu och ringa henes sen.

Tisdag.

Ja, idag fyller då mor min. 42 små år. Och det firades först med frukost och sång på sängen. hah, av Nea så fick hon hennes gamla leksaker som hon hade slått in i någon gammal karton hon hitta någon stans.
Vid 10 tiden så åkte vi in till stan, för att jag skuille bjuda mor min på lunch. Det blev thai mat, på ett nytt ställe. Det hette  thai coconut, eller nått. Efter det så bar det av hemmåt. Mamma skulle klippa hår, så jag och Nea kolla på mamma mia och käka popcorn. När klockan vart fyra så kom Frida för att kolla på one tree hill, och dricka te. När vi kollat klart och det gått ett tag så kom min mormor på besök. Så frida åkte hem då. Så mormor har vart här enda sen dess och är här nu. Jag fick ett armband i födelsedagspresent. Men det är bäst att jag går ner nu, hon ska nog åka hem snart.

så åter igen grattis mamma! Hoppas du har haft en bra födelsedag.

God natt världen.

.

Önska något och göm det i ditt hjärta.
Önska dig vad du vill.
Önska dig allt.
Så önska dig något.
Har du gjort de?
Bra. Tro på det. Med hela ditt hjärta..

Måndag.

Ja, första dagen på lovet kan man väl säga. Det har bara varit mamma och jag hemma så det har varit ganska lungt. Så hela dagen sammanlagt så har jag:
läst ut min bok
bakat muffins
kollat på that 70's show
suttit vid datorn.

en mycket givande dag må jag säga.


Söndag.

Det va ett bra tag sen jag skrev. Men det är bara för att mitt internet har cpat.
Iaf, så är det höstlov nu. gött gött.
 
Först idag så va jag och la familia på en handelsmarknad. Det va väl inget speciellt. Träffa jennys mormor, mamma och syster, men inte Jenny. hah, stackarn skulle ha ponnyridnig i regnet.
Efter det så åkte vi in till stan. Först åkte vi till skopunkten för att köpa stövlar. När vi kommer innan för dörrarna ser vi: typ en fjärdedel av hela butik är fylld med stövlar. Jaha, vart ska man börja då. Efter mycket om och men så hitta jag ett par stövlar. Efter mycket tjat från Nea så blev det mcd också. När vi hade käkat klart så skjutas de andra mig till farmor och farfar. Där så blev det fika med min syster, farmor, farmors bror och fru. farfar mådde inte så bra, så han stanna i sängen hela dagen. Jag hade med mig två böcker åt honom, så då vart han lite gladare. När min syster skulle hem så åkte jag med. Men det gick ingen buss hem förens om typ någon timma eller nått, så jag åkte till ikanohuset. Jag hitta ett par jeans och  ett par strumpbyxor. Sen åkte jag hem och kolla på 90210.

God natt världen.

RSS 2.0