Söndag.

Denna härliga söndag sitter jag just nu i soffan och dricker te. Bror mins flickvän har sovit över i natt, så man fick träffa henne igen. Mycket trevligt. Mamma, Anders och Nea är och ser på madagaskar 2. Fuskit, för den vill jag med se.
Ikväll så blir bio med tjejerna då. Twilight. Mycket trevligt och efterlängtat måste jag säga. Måste påminna Frida också att hon måste ha med sig sitt pass. Haha, lilla snuffe. Annars händer det inte mycket. Egentligen så måste jag plugga för jag har musik och so prov den här veckan men det orkar jag inte.
Första advent är det i dag också, imorgon får man öppna din julkalender och se på julkalendern på tv. Se upp julafton here we come.

Kärlek,

Lördag.

Oj, det va ett litet tag sen jag skrev men det är nog ingen som bryr sig direkt.
Igår vart det först pizza med Jenny och sen tjejkväll hemma hos mig med Frida, Jenny, Te, One tree hill och bilddagboken. Mycket lyckad kväll måste jag säga. Jag tycker vi borde ha fler sånna kvällar.
Idag så händer det väl inte så mycket. Jag ska kolla på film med Ida och Nea, och sy korsstyngn. Jag fick en boning av min gammel mormor Stina, som hon undra om jag kunde/ville göra.
Jag är fett pepp, för imorgon ska vi äntligen se Twilight!. Längtar.

Kärlek,


Onsdag.

Idag har det vart en ganska bra dag. Förutom att Frida inte va i skolan. Det började med idrott. Vi skulle ha haft beeptest men jag ska göra det i morgon i stället. Efter idrotten så hade vi matte, språk och svenska (och lunch). Vi skulle ha haft musik prov idag ju, men Cathrin mådde inte så bra så vi hade inte musik. Istället så gick jag hem med Julia, Johanna och Sanja. På vägen hem så stannade jag hos Frida en stund och snacka med henne. Mycket trevligt. Hämtade min cykel där med då. Cyklade mycket sakta och försiktigt hem för att kolla på one tree hill. Fy vad sorgligt avsnitt. Men nu ska jag fixa mig för att åka ner till Ljungsbro.

Kärlek,


Tisdag

Ja, min fullbokade tisdag har bestått av:
Först skola, syslöjd, svenska, no och elevens val. Vi fick skjuts till skolan, men Julia fick inte plats i bilen, och jag har verkligen skuldkänslor, för hon fick pulsa genom snön till busshållsplatsen. Förlåt Julia. I alla fall så efter skolan så mötte vi Julia och Johanna när de skulle ta sig hemmåt, genom att putta Julias moppe. det va ganska roligt att se. När de hade svängt av mot apoteket så fortsatte jag och Jenny mot hemköp. Där införskaffades loka, klemiiss och naturgodis, som vi satt och mumsa senare på i gympa salen. I dag va barnen på gympan förjävliga. De lyssnar inte, och speciellt inte en kille som heter Theo. Även om man säger åt på skarpen.
Men nu så ska jag kolla på 90210.

Pussssss


Måndag.

Måndag, denna eviga tråkiga dag som kommer tillbaka varje vecka. Fast idag är det en bra måndag. Det är den 24:de november, och det betyder att det bara är en måndag kvart till julafton! Och nästa måndag så får man börja äta julkalender.
Idag så har det vart som vilken måndag som helst. När jag kom hem så städade jag och kolla på one tree hill (också en evigt uppkommande sak).

Pusssss

Söndag.

Idag så har jag mamma och Nea varit i Norrköping hos min mammas kusin och bakat och gått på stan med henne. Först va vi på stan. Jag fick en skjort klänning av therese (mammas kusin), och så köpte jag själv ansiktsskräm. Efter vi gått på stan så åkte vi hem till Therese och bakade. Vi bakade lussebullar och pepparkakor. På vägen hem så käkade vi mcd också. mumma...


God natt världen.







sysling Jonna.

.



Trosor Vila
Chinos Vila
Örhängen Vila
Väska H&M
Sjal H&M

Lördag.

Ja, just nu så sitter jag här i min varma och sköna säng, och äter upp gårdagens popcorn. Jag, Frida, Jenny och Sanja skulle ju ha gått på bio igår. Men när vi väl kommer fram till gubben som river biljetterna så trodde han inte på att Frida va 15 (och hon har inget id kort) så vi kom inte in på bion. Alla vart typ as tjuriga så då åkte vi till gårn istället. Vi hade liksom stressat på stan som aldrig förr.
Idag så var jag mamma och Nea först på öppet hus på info komp. Själva skolan tyckte jag va sådär men själva programmet verkade bra. Vi stannade inte alls länge, så i ställer åkte vi till karamello och köpte godis. Efter det så åkte vi till maxi och handlade lite. Sen till skopunkten för att köpa vinterskor till Nea. Två par blev det. Sen bar det av hem. Men nu blir det nog att titta film eller nått.

Pussssssss


.



I think im going for it. Should i?

Torsdag.

Just nu så sitter jag och kollar på one tree hill. Mycket bar är det. Senare vet jag inte riktigt vad som händer. Men idag så har det i alla fall inte hänt så mycket. Skolan, var väl det vanliga.
Imorgon så blire stan och bio med tjejerna efter skolan. Det är nog det jag har sett fram emot mest den här veckan. Längtar ;) 

Pussss 

Onsdag.

Idag så har det väl vart som vanligt i skolan, förutom att jag skolka från musiken, för att va med Frida. Vilket jag är nu med. :D Vi har väl inte gjort så mycket. Vi har snackat en massa. Mycket trevligt.

Älskar dig snutten <3

God natt världen.

Tisdag.

mhm, det vanliga idag då. Först skolan. Väldigt slappt måste jag säga. Först slöjd, sen no (jag hatar samir) sen lunch, sen så skulle vi ha haft svenska men alla var borta på lucia övning, så vi slapp svenskan. På elevens val så har jag läsning, och vi fikade idag. Annas mamma hade bakat, hha. Mycket mysigt. Efter det vart det hem och direkt iväg till 3-års gympan. Sen hem och plugga lite fysik. Till slut så hamnade jag här. Men nu ska jag kolla på 90210.

God natt världen.


söndag.

Skriver ett litet snabbt inlägg nu i reklamen på one tree hill.
Har väl inte gjort så mycket idag. Jag sov länge idag! Första gången på länge de. Sen så städa jag, och kolla på that 70's show och greys anatomy. Men nu börjar det igen.

God natt världen.

Lördag.

Idag så har det i stort sett inte hänt något, förutom att vi var och firade mormor. Och det kommer inte hända något annat heller. Jag sitter och kollar på stjärnor på is med familjen och käkar chips. Och jag kommer nog att sitta här resten av kvällen.

God natt världen.

Fredag.

Jag skrev inget igår, för att jag helt enkelt orka inte. Det doftar underbart nerifrån, jag är vrålhungrig och maten är inte klar förns om ca 1 timme. Jag tror jag dör.
Idag har det inte hänt något speciellt. I stort sett så har det inte hänt något. först skolan, och sen hem.
Och nu ska jag fixa iorning mig, för att dra ner mot byn med min älskade lilla Hebby.
Hoppas alla får en trevlig kväll, för det kommer nog inte jag. Jag är fett pepp på fest, men kul att det är helt dött.

God natt världen

Onsdag.

Ja nu har jga kommit hem från Ljunkan. Det var helt okej, men det kommer bli svårt att välja sen i slutet, och jag har bara vart på två skolor än. Iaf, så åkte vi in vid 5. Jag och sanja gick, och mamma och anders. Vi träffa massor vi kände. Som tex Pernilla, Mathilda, Mathilda, Paulina och Jenny m.m. Efter vi vart där i lite mer än en timme så åkte vi till Max och käkade. Vi skulle ha käkat på stångå grillen eller vad det heter, men det va så mycket folk där. Efter de så åkte vi hem och nu sitter jag här. Jag ska kolla på greys anatomy om en halvtimme så jag ska gå och tvätta bort sminket och så nu.

God natt världen.


Onsdag.

Jag hann inte skriva igår, för mitt internet dampa. Men i går så vart det spruttagning i alla fall. Gardasil. Det gjorde inte så jätte ont, men jag höll på att svimma endå när vi var påväg ut. När jag kom hem så vart det  pizza.

Men nu så sitter jag i skolan. Vi har egentligen slutat, men sanja är inte klar med sin musik sak, så jag vänta på henne. Idag så har det väl inte hänt så mycket hitils, bara världens roligaste sak med Jenny på toaletten.
Senare så bär det av till Ljunkan för öppet hus. Sanja ska åka med mig och mamma, för hennes kompis ville att hon skulle komma, för hon ville inte gå själv. Men hon är klar nu, så vi ska dra hemmåt. 

Puss. 

Måndag.

Åh, härliga måndag, eller inte. Fast det var ganska kul idag. Först så hade vi mentortid, och gun va sjuk eller nått så vi hade Bertil :O. Så jag Frida och Jenny "rymde" till skolsystern för Jennys tå va helt jävla paj. Väl där så kollade hon lite snabbt på den och kom fram till att Jenny var tvungen att besöka vårdsentralen. Så vi ringde Petra (Jennys mamma) och så boka hon tid. Efter det så var det handbollsmatch. Lärarna mot eleverna. Efter det så hade vi basen. vi gjorde inget, bara snacka. Sen så gick jag och Jenny till vårdsentralen, där vi först fick vänta ... sen så när hon där hade kollat på Jennys tå så kom hon fram till att hon skulle göra hål i Jennys tånagel så att blodet skulle bort. Med ett varmt gem!! Iaf, så satt jag och Jenny och blunda i fall det skulle spruta, så vi inte skulle svimma. Men som tur va så spruta det inte. hahah. Men Jenny var tvungen att åka in till sjukhuset och rönka i alla fall. Så hon åkte in, fast som tur va så var den inte bruten eller någon spricka. Ja, när jag kom kolla jag på one tree hill m.m. mina boxar kom idag förresten. Första one tree hill och första greys anatomy. Yes!

God natt världen.

.

Kom på att det är fars dag i dag. Så grattis alla fäder! (utom min).

Söndag.

Skriver ett litet snabbt inlägg nu i reklamen på one tree hill. Har väl inte hänt så mycket idag. Frida kom en sväng och titta på film. Jenny kunde tyvärr inte komma. När hon gick kolla jag på tv tills nu. Innan Frida kom så klippte mamma mig, och så kollade jag på film. Tråkig dag. Men nu så börja det igen.

god natt världen.

Lördag.

Nu sitter jag här och har ingeting att göra. Jag har precis mejlat mitt biologi prov (lite försent) till Gun. Mamma och Nea är i affären och köper lördags godis, så i samma smäll så är jag hemma själv. Igår hände väl inte så mycket, och det blir nog samma ikväll. Nu ska jag gå och duscha så ska jag nog sätta på en film sen. Det blir nog sound of music eller Hair eller nått.

puss

.

Mulla och Hebby! <3


Fredag.

Gud va skönt, med äntligen fredag!

Torsdag.

Ja, inget speciellt i skolan idag heller. Först på idrotten så hade vi bad, fast jag bada inte. Sen flöt dagen på med so, engelska, håltimma, studietid och no. Vi har bytt från biologi  till fysik med Samir. Det är ju kul. Jag har inget emot utlänningar, men snälla man kan ju inte änns höra vad han säger. Så det är väl bara att kämpa på om man vill ha bra betyg. Iaf, så sitter jag här med Jenny (Yenny) nu och kollar på afv. Vi ska väl äta lite och så, och sedan dra ner till ljungsbro, eller nått. Imorgon är fredag, det är ju gött, vet inte om vi ska hitta på något speciellt.

God natt världen δ

Onsdag.

Ja, dagen i dag har väl vart som vanligt. Först hade vi sovmorgon. Skönt, sedan flöt dagen bara på. På musiken så skrev vi inte allt som vi egenkligen skulle, så vi fick sluta tidigare. När jag kom hem så satte jag mig med biologi "provet" direkt. Den ska va inlämnad i morgon, och jag har bara skrivit en och en halv sida. Jag vet, det spelar ingen roll hur mycket man skriver, bara det är bra. Men jag vill skriva ganska mycket endå.
iaf, så är jag barnvakt åt Nea nu, mamma och Anders är i stan och kollar på kök. Så jag ska skriva klart biologin, kolla på nya gossip girl och 90210avsnitten och sen ska jag väl hitta på något med henne.

God natt världen.


Tisdag.

Fullsatt dag hela dagen!
Först på dagen så hade vi en underbar sovmorgon, och första lektonen är träslöjd. Men så klart så va inte Svenne (träslöjdslärare!) där, men det gjorde faktiskt inget, för då kunde vi plugga till NO-provet vi hade efter. Det gick jätte bra hitills. Jag fick alla rätt på G-delen. Fick reda på engelska provet med, VG (-). det gick väl bra. Provet va jätte svårt. Det tyckte alla. På elevens val har jag läsning. Och alla va tvungna att gå till bibiloteket och lyssna på någon bibilotikarie som gjorde bokrecentioner. efter det så gick jag, Frida, Jenny och Sanja till hemköp. Efter det så gick jag och Jenny till gympasalen, åter igen som varje tisdag. Idag av 3-åringarna ganska jobbiga. Åh, gud det va en jätte söt liten kille som "ramla" och slog i huvudet och börja storgråta. Jag börja nästan gråta jag med. Direkt efter gympan bar det av hemmåt för att duscha och äta, för att sedan gå på den första öppet hus, på folkungaskolan. Det va riktigt hyfsat!

Jag bara kom att tänka på en sak nu. När jag "logga in" så såg jag ett inlägg någon hade gjort, som det stod att mellan 2004-2007 så hade sverige samlat in 170 miljoner till bröstcanserforskning, men bara en tredjedel eller fjärdedel hade gått till forskning. Mycket dåligt måste jag säga!!

Men nu så ska jag börja med VG delen på biologi provet. Det är skriftliga diskussions frågor, och kolla på nya avsnittet av gossip girl.

God natt världen.

.


Måndag.

Fy fan vad segt det va att gå upp i morse måste jag säga. Men men. Idag fick vi reda på matte proven som vi gjorde på fredagen innan lovet. Det gick väl sådär. Jag fick rest och ett poäng från vg. Det är ju kul. Men men, bättre än ig. Ja, inget annat speciellt idag förutom att Frida kom hit och kollade på one tree hill med mig. Vi drack te och käka russin. Hah, mysigt. När Frida åkte hem så började jag plugga till no provet i morgon, och det gör jag fortfarande. Så det är väl bäst jag fortsätter med det. Ganska stolt, kan nästan allt och har inte pluggat nått nästan. Imorgon blir det gympa med Jenny och 3-åringarna igen. Efter det så blir det öppet hus på folkunga.

god natt världen.

Söndag.

Sista dagen på lovet då. Det har väl inte vart den roligaste dagen direkt. Nästan direkt efter frukost gick jag ut, och gick ett varv runt sjön. Det var riktigt skönt ute idag. När jag kom hem så fixade jag iordning i min garderob. Det såg förjävligt ut där inne. Efter det skulle jag plugga (jag har biologi prov på tisdag (sexualkunskap)), men det blev inte så. Istället kolla jag på film med Anders. Den va väldig dålig, men lite kul endå. Den handlade om en kvinna som var besatt av sin chef. Hur puckad som helst va hon. Efter det så sydde jag in två tröjor, kollade på greys anatomy, one tree hill och gossip girl.
Och idag blir det att lägga sig tidigt. Fy.

God natt världen.


Lördag.

Hela min dag idag har bestått av: läsa i stort sett. Jag har läst ut min bok nu. den va riktigt bra måste jag säga!
Men de senaste timmarna har jag suttit här. Jag har kollat på de nyaste avsnitten av gossip girl och 90210. Mycket bra! Och nu så kollar jag på afv.
Igår så vart det filmkväll här. Vi kollade på brudens bäste man och mamma mia. De åkte hem vid halv 1.

Glad halloween.

RSS 2.0