Tisdag.

Fullsattaste dagen i hela veckan. Först var det skola, men en underbar sovmorgon. Dagen gick snabbt med slöjd, no, svenska och elevensval. Jag är nästan klar med min klänning jag syr.. ganska nöjd med den faktiskt. Efter skolan så vart det snabbt hem och äta, sen så ner till ljungsbro igen för att ha gympa med Jenny för 3-åringar. Världens sötaste. Sen cykla hem i regnet, mysigt (eller inte) och käka hemmagjord kebab. Till slut så fastna jag här, men nu blir det dushen och sen 90210.

God natt välden


Måndag

ännu en skoldag, och ny vecka som bara flyter på som en enda tjock dimma.

mhm, skola idag då. fick reda på vad jag fick på matte provet, det va jätte svårt men jag fick Vg endå :) mycket glad blev jag då. Annars har det vart som vanligt. Efter skolan så va jag med Frida, vi kolla på one tree hill.
 
men nu så ska jag kolla på 90210.


godnatt världen.

Söndag.

söndag söndag kära söndag.

i går ca kl. 07.00 bar det av till liseberg. mysigt, ett par timar i buss + mycket trevligt folk. när vi väl kom fram så vart det bara att börja att åka! fast jag tycker inte det vart så mycket åkande endå, men en hel del vart det endå ;) jag "gick" med linus, sanja, frida, jenny, samme, kalle och anton (för det mesta) men då och då så va vi med sara, frida, ole, marre och linn. hemfärd vi 22.00, däcka nästan direkt, hah, nej men efter ett tag :P bilder kommer lite senare på [email protected]
lyckat dag måste jag säga!  

Torsdag.

Dagen börjar med en underbar morgon, lite seg va den endå.
Tyvärr så va/är det entorsdag och det innebär skola. Idrott först då, hah jag och julia kolla på sex and the city istället för fotboll,  som de andra spela.efter de så gick dagen bara med so, engelska och studietid och världens längsta lunch.
På lunchen bar det av mot hemköp där det införskaffades pez och nya marabo amigo. Efter våt millånga lunch så hade vi (studietid) och no. yeah, no proven (eller inte). Fick i alla fall vg.
Efter skolan så bar det hemåt till one tree hill, vanilj tee och en Frida Bogren. Mycket mysigt. och efter mycket om och men sitter jag här nu och lyssnar på musik. Men nu ska jag kolla på nya gossip girl avsnittet.

I morgon är det studiedag och jag, frida och Jenny ska in till stan och mumsa chinamat och mycket shopping (Julia kanske med (:)

Liseberg på lördag med.

God natt världen.

RSS 2.0